воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Чорно-білі відносини стосунки


Мова тут піде зовсім не про ті надзвичайно дивних стосунках, коли емоційне напруження здатний повідомляти їм тільки два ступені оцінки «добре-погано», а зовсім про інше. Про жаркої пристрасті, шоколадних чоловіках і жінках, про екзотику, нарешті ... Якщо зовсім просто - то мова піде про секс з африканцями.

Але спочатку трохи реалій. У сусідньому під'їзді живе дівчина. Дівчині вже близько 28 років. З них вона років п'ять живе з чоловіком-африканцем. І до цих пір бабусі обговорюють, як же це вона так і чому російської не знайшла. Насторожене ставлення до іноземців тут ще посилюється зовнішньої несхожістю. Але я не буду про сумне, а розповім вам що-небудь цікаве.

І сухої статистики: якщо користуватися Гуглом, то виходять цікаві результати:

Секс з англійцями - 216 000 сторінок; Секс з французами - 188 000; Секс із шведами - 105 000; Секс з африканцями - 1720000.



Обганяють темношкірих тільки німці - виявляється, про секс з ними тільки в російськомовному сегменті Інтернету міститься близько 4 мільйонів сторінок. Ймовірно, це пояснюється сумно відомою фразою «Йа-йа, дасть іст фантастіш!», Яка, до речі, самими німцями в повсякденному житті використовується дуже мало.

Виходить, що вибираючи між іноземцями, російська дівчина віддасть перевагу або німця, або африканця. Чому? Адже читання «Отелло» має наводити на невеселі думки про те, як закінчується життя дівчини в парах подібного типу. Але тут сильні стереотипи.



Стереотип номер один. Просто величезний. Розповіді про видатних розмірах ... хм ... чоловічої гідності - не більш ніж чутки і міфи. І дійсно - який сенс в цьому з точки зору еволюції? З репродуктивної точки зору це абсолютно безглуздо. Ймовірно, на чорношкірих чоловіків за принципом суміжності переносять довжину члена слона, наприклад.

Стереотип номер два. Пристрасність. Ну так якщо говорити про секс в контексті однієї ночі, то багато буває не пристрасних чоловіків? Отож-то ж - зовсім не кожна готова вступати у відносини, які засудить переважна більшість з оточення, а пристрасний разовий коханець не рідкість і серед європейського населення.



Стереотип номер три. Принципово інші відчуття. В принципі-то, звідки? Чорний чоловік відрізняється від білого тільки кольором шкіри. У нього дві руки, дві ноги і одна голова. Як екзотики відчуття можуть дійсно бути цікавими, але, скоріше, з візуальної точки зору - контраст між темною і світлою шкірою дійсно цікавий.



Невже все, що ми чули про секс з африканцями, лише вигадки? Здається, що так і є. Втім, один факт не можна обійти мовчанням - африканці зазвичай належать до іншої культури, де християнства не було, як і поняття гріховності всього тілесного. Звідси і спокійне ставлення до фізичних взаємин. Але якщо ми вже зараз поступово позбуваємося від забобонів і настороженого ставлення до власного тіла (а у хлопчиків процес йде і того швидше), то можна і задовольнитися звичайними одноколірними відносинами. Хоча, якщо це любов - то що тут вже зробиш)?....

Комментариев нет:

Отправить комментарий