воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Під стукіт коліс


Отже, ви вирішили поїхати вдвох на тиждень в жаркі країни. Ну, або в холодні. Там ви будете відпочивати і безборонно насолоджуватися один одним. Але оскільки у більшості з нас відпустка починається вже в транспорті, а перельоти і переїзди чекають часом досить тривалі, та деяких тягне на пригоди, то обійти стороною питання сексу в транспорті ніяк не можна.
Літак


Він такий великий, а ви такі маленькі. І ще ці залізні штуковини такі ненадійні. І там немає місць, щоб усамітнитися. Деякі нахвалюють нічні перельоти і пледи, під якими можна займатися нібито чим завгодно ...

Але зазвичай ці «непомітні» заняття сексом чує більшість оточуючих - і не обов'язково кричати «Дас іст фантастіш!» І голосно стогнати. Але, як не сумно відзначати цей факт, повністю себе контролювати не може ніхто, тому подумайте - чи готові ви до косим поглядам оточуючих і стюардес?



Є одна чудова історія про пледи, до речі - через специфічний ритму дихання під час сексу (це, до речі, не тільки до традиційного сексу ставиться) і дивним положенню тіла пасажири можуть подумати, що вам погано. І ось, розв'язка близька, але тут прибігає стюардеса, трясе за плече, питає, чи не потрібна вам лікар. Не почервоніти в такій ситуації дуже важко, майже так само важко, як пояснити лікаря, чому у вас такі дивні речі з диханням під час польоту.

Хтось обов'язково згадує туалет в літаку. Частина дівчат говорить про цей досвід у своєму житті як про хвилюючому і приємне, але ... Туалет в літаку маленький; можете ознайомитися на дозвіллі з книжкою «Задуха», там детально розглядаються туалети літаків різних моделей з позиції їх зручності для сексу.

Особисто мене більше турбує ось що - це ж туалет, і нехай ніхто не справив природну нужду на підлогу, але функціонального призначення місця ніхто не відміняв.

І так, до речі, - всі ці історії про непомітний прохід у туалет сильно перебільшені. Навколишнім нудно, тому вони можуть спостерігати за вашими переміщеннями пильніше, ніж зазвичай. Якщо вам приносить це задоволення - то і добре, якщо не доставляє - то краще перетерпіти.

Є ще поїзд

Потяги їдуть довго, деякі взагалі за тиждень (як не зненавидіти попутника за тиждень, історія, втім, він мовчить). Очевидно, що в дорозі доводиться якось себе розважати. Секс в даному випадку добре підходить, тому що після нього:

а) солодко спиться;
б) він займає скільки-то часу;
в) це приємніше, ніж читати книжку і розгадувати кросворди.


Ідеально для сексу підходить окреме купе. Тут начебто і поїзд, і окрема кімната - ну хіба не чудово? Складніше з плацкарті, але там теж можна влаштуватися з комфортом (благаю, не ходіть для сексу в туалет!) - Представити комфорт в умовах полички я не можу, але, може, у мене просто не вистачає уяви?

Втім, поїзд - травмоопасное місце. Знайома дівчинка А. разом зі своїм нареченим, прямуючи знайомитися з його батьками в одне з міст нашої великої країни, вирішили, що романтично кохатися під стукіт коліс. Вони цілком успішно втілювали ідею в життя, поки А. не впала з верхньої полиці і не розбила собі лоба об маленький симпатичний столик (от, а ви й не знали про його підступність!). Романтика погано поєднується зі швами, але майбутній чоловік не злякався і одружився на А. - Думаю, хотів спокутувати свою провину. Зараз у них все добре, але поїздами більше не користуються.



Отже, пам'ятка для пристрасних мандрівниць:

Пам'ятайте, навколо вас люди. І вони спостережливі. Якщо вас це не бентежить - то й добре, хоча рамки пристойності все одно ніхто не відміняв. Пам'ятайте про оточуючих - вони ж не сопуть дивно під пледом, чи не так? А якщо сопуть, то викликайте стюардесу і лікаря - раптом їм дійсно погано? Пам'ятайте про гігієну. І про те, що можна впасти - в тому ж потязі, і це боляче. І найголовніше - пам'ятайте про те, що відпустка адже тільки розпочався! Вдалих поїздок!

Комментариев нет:

Отправить комментарий