воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Сексуальне меню


Думаю, що кожна жінка хоче виглядати бажаною і сексуальною. Для того щоб виглядати сексуально, жінки докладають масу зусиль і витрачають купу грошей - фітнес, пілатес, танець живота, мереживну білизну, панчохи, шпильки і так далі - до безкінечності. Але іноді жінки забувають, що справжня сексуальність повинна йти зсередини, це погляд, це енергія, це тяжіння, це бажання, нарешті. А як домогтися сексуального бажання і тяжіння? Є простий вихід - харчуватися сексуальної їжею хоча б час від часу.

Мед

Майже всі жінки - ласуни. Часом так важко відмовити собі в черговий цукерці чи шматочку шоколаду за чашкою кави. Але всі ці ласощі користі ніякої організму не приносять, а про сексуальність тут і мови не йде. Загалом, якщо є бажання підживити свою сексуальну енергетику, то доведеться переходити на мед.

Навіть наші предки знали, що мед має властивість відновлювати сексуальну енергію і викликати бажання (як власне, так і протилежної статі), адже недарма ж перший місяць подружнього життя носить назву "медовий".

Правило безпеки: у деяких на мед буває алергія, тому, якщо ви не впевнені в тому, що у вас алергії на мед ні, не варто за один присід з'їдати трилітрову банку. Мед банками взагалі краще не їсти - фігуру можна зіпсувати.



Яйця

Яйця теж стимулюють сексуальність. Як відомо, Генріх IV дуже любив жінок, а жінки дуже любили Генріха IV. Тому він щоранку випивав чарку коньяку, змішаного з яєчним жовтком. А Казанова взагалі пив тільки коктейлі, приготовані на підставі сирого яйця.

Що ж стосується жінок, то куряче яйце здатне відновити сили, зарядити енергією і забезпечити сексуальний заряд на кілька днів вперед (звичайно, за умови, що ви не з'їли величезну яєчню з шинкою і булкою).

Правило безпеки: медики та дієтологи ще самі не визначилися, корисно їсти багато яєць або шкідливо, тому краще не ризикувати і з'їдати не більше одного-двох яєць на тиждень.

Морська капуста

Як стверджують знавці, китайці першими винайшли хомут, компас, друкарська справа, порох і фарфор. І, звичайно ж, саме стародавні китайці першими помітили благотворний вплив морської капусти на сексуальність жінки. Помітили і взяли на озброєння. І тепер в Китаї 1,5 млрд людей, і всі вони дуже люблять морську капусту. Судячи з усього, в Китаї проблем з сексом не спостерігається.

Морська капуста відмінно очищає організм від шлаків, і вже саме це очищення сприяє відродженню колишньої сексуальної енергії. Регулярно споживаючи в їжу морську капусту, жінка може не тільки підвищити своє лібідо, а й значно втратити у вазі, не вдаючись до виснажливих дієт.

Правило безпеки: не варто налягати на морську капусту людям з хворим шлунком, печінкою, нирками та легенями. Їм можна її їсти тільки по чуть-чуть.



Дикий рис

Дикий рис - це така чорна, болотна трава, схожа (саме схожа!) На зерна. Дикий рис користується особливою популярністю серед голлівудських зірок, які стверджують, що він (дикий рис) надає їм особливий шарм і сексуальність. Звичайно, зірки можуть злегка й прикрасити дійсність, проте дієтологи говорять, що дикий рис відмінно тонізує і заряджає тіло енергією і бажанням. Крім того, дикий рис сприяє підвищенню імунітету і продовжує життя.

Правило безпеки: я не знайшла протипоказань для вживання дикого рису, крім його досить високу вартість.

Банан

Мова зараз піде зовсім не про форму банана, а про його зміст. Банани багаті калієм і природними цукрами і тому відмінно заряджають сексуальною енергією на весь день. А ще банани містять таємничий бромелайн, який, як стверджують фахівці, підвищує лібідо. Бромелайн очищає кровоносні судини і сприяє притоку крові до статевих органів.

Правило безпеки: банани сприяють підвищенню газоутворення в кишечнику, а з підвищеним газоутворенням, як ви розумієте, про секс думати якось не хочеться. До того ж, банани дуже калорійні, і якщо їх їсти кілограмами, то можна застрягти в дверях, як Вінні Пух.

Часник

Виявляється, часник стимулює вироблення статевих гормонів у жінок і, як наслідок, підвищує сексуальний потяг. Ще в Древньому Римі всі сексуальні проблеми вирішувалися за допомогою часнику.

Правило безпеки: часник краще не жувати, щоб не вбити свого партнера запахом з рота, а ковтати, як таблетки, не розжовуючи. Одного-двох зубків на день буде цілком достатньо.



А ще їжею для сексу у жінок може бути апельсин, який лікує від фригідності, грейпфрут, який викликає сексуальний потяг до чоловіка, диня - корисна для репродуктивної системи, а також ікра, полуниця, кукурудза, оливкова олія, горіхи, креветки, кориця, кріп , фісташки і навіть сир.

Як бачите, афродизіаків для жінок дуже багато, тому, дорогі чоловіки, прочитавши цю статтю, не кажіть більше, що кращого збудливий засіб, ніж "напоїти її шампанським до нестями", ще не придумано!

Комментариев нет:

Отправить комментарий